Misiunea noastră

Plasele reprezinta adevarate scuturi de protectie a muncitorilor, pietonilor sau bunurilor din jur împotriva prafului si resturilor de materiale de constructie. De asemenea ele protejeaza împotriva soarelui arzator, vântului si ploii fara a reduce vizibilitatea sau circulatia aerului minimalizând acumularea de cald în interior si îmbunatatind conditiile de munca.

Povestea noastră

Pentru ca satisfacerea clientilor nostri este misiunea companiei, pentru a raspunde solicitarilor acestora, X- Press Advertising societate cu experienta vasta în publicitate si-a diversificat activitatea prin distributia de plase de protectie pentru constructii.

Calitatea produselor si durabilitatea lor reprezinta baza la care se adauga si celelalte avantaje: livrare rapida si fara complicatii chiar si în cantitati mici pentru a va reduce costurile de stocare, flexibilitate în relatia cu cerintele clientilor, consultanta gratuita pentru solicitarea celui mai potrivit produs, personalizare rapida si originala.

Misiunea noastră

Plasele reprezinta adevarate scuturi de protectie a muncitorilor, pietonilor sau bunurilor din jur împotriva prafului si resturilor de materiale de constructie.
De asemenea ele protejeaza împotriva soarelui arzator, vântului si ploii fara a reduce vizibilitatea sau circulatia aerului minimalizând acumularea de cald în interior si îmbunatatind conditiile de munca.

Putand fi imprimate cu logo-ul companie sau cu diverse inscrisuri si semne grafice , plasele pentru schela sunt suporturi ideale pentru advertising mai ales în mediul urban sau pentru lucrarile de constructii de lunga durata. Plasele de înalta calitate de diverse greutati si culori, stabilizate UV va ofera trei avantaje în acelas timp:
– protectie
– randament crescut
– si nu în ultimul rând,suport publicitar.

Capacitati de productie

Capacitati de productie
Capacitatea de productie este de peste 1000 mp de plasa pe zi.
Personalizarea plasei de constructii se realizeaza pe trei imprimante outdoor de 3.2 m latime cu cerneala pe baza de solvent rezistenta la intemperii cu viteza de uscare foarte mare, garantata pentru regimuri de printare in masa.
Persistenta garantata a imaginii folosite în publicitatea outdoor – pana la 2 ani.

WHY CHOOSE US

Free Shipping

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

100% money back guarantee.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Online Support 24/7

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industr.

Ce spun clienții?

Cu ocazia începerii lucrarilor la o noua cladire a companiei noastre am avut placuta surpriza sa gasim un partener nou din domeniul advertising-ului caren nu numai prin conceptie si productie publicitara dar si prin suportul acordat ne-a multumit cu adevarat. Astfel s-a redus timpul alocat selectarii unui nou partener, dar si timpul de livrare a plaselor personalizate. Satisfactia noastra s-a datorat reducerii consumului de timp si de lichiditati si calitatii materialelor, dar si faptului ca X- Press Advertising este mereu în întâmpinarea cerintelor clientilor sai.
Client 1
Ma aflam în situatia in care deschisesem un santier mic de constructii si ma gîndeam ca furnizorii si distribuitorii de plase livreaza de obicei cantati mari. Cautam locatii de depozitare, costuri de stocare si timp de personalizare. Am sunat la partenerul nostru vechi, X-Press Advertising si dintr-o data toate grijile au disparut. A doua zi aveam exact cantitatea necesara de plasa si gata personalizata cu sigle si logo-ul companiei. Va recomand cu caldura X-Press Advertising pentru plasele de constructii. Sunt de caliatate, iar livrarea este foarte rapida.
Client 2